Ατύχημα Thalang άφησε ένα άτομο νεκρό και άλλα πέντε άτομα τραυματίστηκαν

Thalang -

Ένας 33χρονος άνδρας οδηγός σκοτώθηκε όταν το φορτηγό του συγκρούστηκε με ένα άλλο φορτηγό και ένα σεντάν στο Thalang, ο πρώτος θάνατος που αναφέρθηκε στην Πρωτοχρονιάτικη Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας του Πουκέτ.

Το ατύχημα ειδοποιήθηκε στις 11:00 μ.μ. την Τρίτη (2 Ιανουαρίουnd) στον κεντρικό δρόμο Thep Krasattri στην υποπεριφέρεια Mai Khao. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το φορτηγό που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές, ένα άλλο αναποδογυρισμένο φορτηγό και ένα σεντάν που είχε υποστεί ζημιά στη βόρεια λωρίδα.

Μέσα στο φορτηγό που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές, οι πρώτες ανταποκρίσεις βρήκαν τον άνδρα οδηγό που είχε τραυματιστεί σοβαρά. Άλλα πέντε άτομα στα άλλα δύο οχήματα τραυματίστηκαν ελαφρά έως μέτρια. Όλοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, αλλά δεν αναγνωρίστηκαν στα μέσα ενημέρωσης.

Ο οδηγός του φορτηγού αναγνωρίστηκε αργότερα μόνο ως ο κ. Eakkawat, 33 ετών, από το Thalang, και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο. Έχει αναφερθεί από άλλα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι ο οδηγός ήταν κάτοικος Πουκέτ και το σπίτι του ήταν μόλις ένα χιλιόμετρο από το σημείο.

Μάρτυρες είπαν ότι το φορτηγό που οδηγούσε ο Eakkawat που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές βρισκόταν στη νότια λωρίδα προτού ο Eakkawat χάσει τον έλεγχο του οχήματος, διασχίζοντας την κεντρική κράτηση και συγκρουστεί με το σεντάν και το άλλο φορτηγό.

Οι αρχές επιβολής του νόμου εξετάζουν το CCTV και συνομιλούν με τα άλλα άτομα που εμπλέκονται στο ατύχημα από την ώρα του Τύπου.

Σχετικές άρθρο:

Το Πουκέτ σημειώνει τον πρώτο θάνατο την πέμπτη ημέρα της Πρωτοχρονιάς Επτά Ημέρες Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.