Το Πουκέτ αναφέρει συνολικά δύο θανάτους σε έξι ημέρες της Πρωτοχρονιάς Επτά Ημέρες Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας

Πουκέτ -

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά 2 θανάτους με 35 τραυματισμούς και 36 ατυχήματα σε έξι ημέρες (29 Δεκεμβρίου 2023 – 3 Ιανουαρίου 2024) της Πρωτοχρονιάς Επταήμερης Εκστρατείας Οδικής Ασφάλειας (29 Δεκεμβρίουth, 2023 έως 4 Ιανουαρίου 2024).

Το Γραφείο Πρόληψης και Μετριασμού των Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) είπε στο Phuket Express την Πέμπτη (4 Ιανουαρίου) λεπτομέρειες για την έκτη ημέρα της εκστρατείας για την ασφάλεια (3 Ιανουαρίου) με συνολικά 7 τροχαία ατυχήματα, 6 τραυματίες και 1 θάνατο.

Στην περιοχή Mueang Phuket σημειώθηκαν 2 τροχαία ατυχήματα με 2 τραυματίες. Δύο τροχαία δυστυχήματα με 2 τραυματίες σημειώθηκαν στο Thalang. Τρία τροχαία δυστυχήματα με δύο τραυματισμούς και έναν θάνατο σημειώθηκαν στην περιοχή Kathu.

Σχετική ιστορία:

Ένας Ταϊλανδός αναβάτης έχασε τη ζωή του και ένας αλλοδαπός τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση μεγάλης μοτοσυκλέτας με μικρότερο μηχανάκι στο Κάθου.

Όλα τα τροχαία ατυχήματα αφορούσαν μοτοσυκλέτες.

Πέντε αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα.

Τέσσερα τροχαία ατυχήματα έγιναν σε ευθείες οδούς.

Το Πουκέτ είχε τώρα δύο θανάτους συνολικά, την πέμπτη ημέρα της εκστρατείας.

Το Πουκέτ ανακοίνωσε τον πρώτο θάνατο με 29 τραυματισμούς και 29 ατυχήματα σε πέντε ημέρες (29 Δεκεμβρίου 2023 – 2 Ιανουαρίου 2024) της Πρωτοχρονιάς Επταήμερης Εκστρατείας Οδικής Ασφάλειας (29 Δεκεμβρίουth, 2023 έως 4 Ιανουαρίου 2024).

Ένας 33χρονος άνδρας οδηγός σκοτώθηκε όταν το φορτηγό του συγκρούστηκε με ένα άλλο φορτηγό και ένα σεντάν στο Thalang, ο πρώτος θάνατος που αναφέρθηκε στην Πρωτοχρονιάτικη Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας του Πουκέτ.

Το Πουκέτ αναφέρει συνολικά δύο θανάτους σε έξι ημέρες της Πρωτοχρονιάς Επτά Ημέρες Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας.

Ένας Ταϊλανδός αναβάτης έχασε τη ζωή του και ένας αλλοδαπός τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση μεγάλης μοτοσυκλέτας με μικρότερο μηχανάκι στο Κάθου.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.