Σύγκρουση μοτοσικλέτας σκοτώνει Ταϊλανδό και τραυματίζει αλλοδαπό στο Kathu

Kathu -

Ένας Ταϊλανδός αναβάτης έχασε τη ζωή του και ένας αλλοδαπός τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση μοτοσικλετών στο Κάθου.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 8:00 π.μ. το πρωί της Τετάρτης (3 Ιανουαρίουrd) στον δρόμο Wichit Songkram στο Baan San, Kathu. Έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν στο δρόμο ένα μηχανάκι κατεστραμμένο. Στην απέναντι λωρίδα βρέθηκε άλλο ένα μηχανάκι κατεστραμμένο.

Ο αναβάτης μιας μεγαλύτερης μοτοσικλέτας, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Nirandorn, 43, από το Ranong, διαπιστώθηκε ο θάνατος στην αντίθετη λωρίδα με τη μηχανή του. Ο αλλοδαπός αναβάτης, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό από τις αρχές, είχε υποστεί τραύματα που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή του και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Μάρτυρες είπαν στους διασώστες ότι ο Ταϊλανδός, ο κ. Nirandorn, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του σε μια στροφή. Πήγε στην αντίθετη λωρίδα στην κεντρική κράτηση πριν συγκρουστεί με την κινούμενη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο αλλοδαπός αναβάτης.

Ο αλλοδαπός άνδρας παραμένει στο νοσοκομείο αναρρώνοντας από την ώρα του Τύπου, ενώ το ατύχημα εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές επιβολής του νόμου. Ένα βίντεο από το ατύχημα είναι παρακάτω, συνιστάται η διακριτικότητα των θεατών.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.