Η Ταϊλάνδη αναφέρει συνολικά 212 θανάτους σε πέντε ημέρες της Πρωτοχρονιάς Επτά ημέρες εκστρατείας για την οδική ασφάλεια

Ταϊλάνδη -

Το Ταϊλανδικό Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) ανέφερε την Τετάρτη (3 Ιανουαρίου), συνολικά 212 θανάτους, 1,860 τραυματισμούς και 1,839 τροχαία ατυχήματα σε πέντε ημέρες (29 Δεκεμβρίου 2023 – 2 Ιανουαρίου 2024) του νέου έτους Εκστρατεία Seven Days Road Safety στην Ταϊλάνδη (29 Δεκεμβρίου 2023 έως 4 Ιανουαρίου 2024).

Ο υψηλότερος συνολικός αριθμός τροχαίων ατυχημάτων και τραυματισμών σε πέντε ημέρες (29 Δεκεμβρίου 2023 – 2 Ιανουαρίου 2024) σημειώθηκε στο Kanchanaburi (69 φορές, 73 τραυματισμοί). Τα περισσότερα θύματα σημειώθηκαν στην Μπανγκόκ (15 θάνατοι).

Το DDPM ανέφερε την πέμπτη ημέρα της εκστρατείας (2 Ιανουαρίου) ότι υπήρξαν 21 θάνατοι και 284 τραυματισμοί σε 266 τροχαία ατυχήματα.

Τα ατυχήματα προκλήθηκαν κυρίως από υπερβολική ταχύτητα (40.60%). Το δεκατέσσερις τοις εκατό αφορούσε την οδήγηση στο dunk.

Τα περισσότερα ατυχήματα αφορούσαν μηχανάκια (87.01%). Το σαράντα έξι τοις εκατό των τροχαίων ατυχημάτων συνέβησαν τα περισσότερα σε εθνικές οδούς. Τα περισσότερα ατυχήματα σημειώθηκαν μεταξύ 4:01 μ.μ. έως τις 5:00 μ.μ. (8.65%).

Ο μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων σημειώθηκε στο Kanchanaburi και στο Songkhla (12 φορές). Ο μεγαλύτερος αριθμός τραυματισμών ήταν στο Kanchanaburi (17 τραυματισμοί). Η επαρχία με τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων ήταν η Songkhla (3 θάνατοι).

Σχετικά Άρθρα:

Η Ταϊλάνδη αναφέρει συνολικά 190 θανάτους σε τέσσερις ημέρες της Πρωτοχρονιάς Επτά Ημέρες Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας

Το Πουκέτ σημειώνει τον πρώτο θάνατο την πέμπτη ημέρα της Πρωτοχρονιάς Επτά Ημέρες Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.