Το Πουκέτ σημειώνει τον πρώτο θάνατο την πέμπτη ημέρα της Πρωτοχρονιάς Επτά Ημέρες Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας

Πουκέτ -

Το Πουκέτ ανακοίνωσε τον πρώτο θάνατο με 29 τραυματισμούς και 29 ατυχήματα σε πέντε ημέρες (29 Δεκεμβρίου 2023 – 2 Ιανουαρίου 2024) της Πρωτοχρονιάς Επταήμερης Εκστρατείας Οδικής Ασφάλειας (29 Δεκεμβρίουth, 2023 έως 4 Ιανουαρίου 2024).

Το Γραφείο Πρόληψης και Μετριασμού των Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) είπε στο Phuket Express την Τετάρτη (3 Ιανουαρίου) λεπτομέρειες για την πέμπτη ημέρα της εκστρατείας για την ασφάλεια (2 Ιανουαρίου).

Την πέμπτη ημέρα (3 Ιανουαρίου) σημειώθηκαν 2 τροχαία δυστυχήματα με 1 τραυματίες και 2 θάνατο. Ένα τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματισμό ήταν στην περιοχή Mueang Phuket. Δύο τροχαία δυστυχήματα με 1 τραυματισμό και 1 θάνατο σημειώθηκαν στο Thalang. Δεν σημειώθηκαν τροχαία ατυχήματα στην περιοχή Kathu.

Σε δύο τροχαία ατυχήματα ενεπλάκησαν μοτοσυκλέτες και στο ένα νταλίκα.

Τρεις σχετίζονταν με υπερβολική ταχύτητα.

Και τα τρία ατυχήματα έγιναν σε ευθύγραμμους δρόμους.

Το Πουκέτ είχε τώρα ένα θάνατο συνολικά, την πέμπτη ημέρα της εκστρατείας.

Ένας 33χρονος άνδρας οδηγός σκοτώθηκε όταν το φορτηγό του συγκρούστηκε με ένα άλλο φορτηγό και ένα σεντάν στο Thalang, ο πρώτος θάνατος που αναφέρθηκε στην Πρωτοχρονιάτικη Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας του Πουκέτ.

Το Πουκέτ αναφέρει συνολικά 26 ατυχήματα σε τέσσερις ημέρες της Πρωτοχρονιάς Επτά Ημέρες Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.