Το Πουκέτ αναφέρει συνολικά 26 ατυχήματα σε τέσσερις ημέρες της Πρωτοχρονιάς Επτά Ημέρες Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας

Πουκέτ -

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά 26 τροχαία ατυχήματα με 27 τραυματισμούς σε τέσσερις ημέρες (29 Δεκεμβρίου 2023 – 1 Ιανουαρίου 2024) της Πρωτοχρονιάς Επταήμερης Εκστρατείας Οδικής Ασφάλειας (29 Δεκεμβρίουth, 2023 έως 4 Ιανουαρίου 2024).

Το γραφείο Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) είπε στο Phuket Express την Τρίτη (2 Ιανουαρίου) λεπτομέρειες για την τέταρτη ημέρα της εκστρατείας για την ασφάλεια (Ιανουάριος 1).

Την τέταρτη ημέρα (6η Ιανουαρίου) σημειώθηκαν 6 τροχαία ατυχήματα με 1 τραυματίες. Τέσσερα τροχαία ατυχήματα με τέσσερις τραυματίες σημειώθηκαν στην περιοχή Mueang Phuket. Δύο τροχαία δυστυχήματα με δύο τραυματίες σημειώθηκαν στο Thalang. Δεν σημειώθηκαν τροχαία ατυχήματα στην περιοχή Kathu. Δεν αναφέρθηκαν θάνατοι.

Και τα 6 τροχαία ατυχήματα αφορούσαν μοτοσυκλέτες.

Ένας από αυτούς που συμμετείχαν σε οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και τέσσερις είχαν σχέση με υπερβολική ταχύτητα.

Όλα τα τροχαία ατυχήματα έγιναν σε ευθείες οδούς.

Από τέσσερις ημέρες μετά την έναρξη της εκστρατείας, το Πουκέτ εξακολουθεί να αναφέρει μηδενικούς θανάτους.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.