Η δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γεννά 120 αυγά μετά την Πρωτοχρονιά στο Phang Nga – Βίντεο

Phang Nga -

Μια δερμάτινη πίσω θαλάσσια χελώνα γέννησε 120 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης ως τέλειο πρωτοχρονιάτικο δώρο.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (2 Ιανουαρίουnd) νωρίς το πρωί μια μητέρα θαλάσσια χελώνα γέννησε αυγά σε μια παραλία στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Khao Lampi-Hat Thai Mueang.

Το DMCR βρήκε τη δερμάτινη φωλιά θαλάσσιας χελώνας με 120 αυγά, εκ των οποίων τα 78 ήταν γόνιμα αυγά. Τα αυγά μεταφέρθηκαν σε ασφαλέστερη περιοχή στην παραλία όπου το θαλασσινό νερό δεν μπορούσε να φτάσει στη φωλιά. Οι υπεύθυνοι του DMCR δήλωσαν ότι σε περίπου 60 ημέρες θα εκκολαφθούν τα μωρά δερμάτινα θαλάσσια χελώνα.

Είναι η πρώτη μητρική δερμάτινη πίσω θαλάσσια χελώνα που γέννησε αυγά στο Phang Nga φέτος.

Σχετικά άρθρα:

Μια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε 118 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Tai Mueang.

Μια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε 125 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Μια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε 103 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Μια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε 112 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Η μεγαλύτερη μητρική δερμάτινη θαλάσσια χελώνα της χρονιάς στο Phang Nga γέννησε 139 αυγά σε μια παραλία στο Phang Nga.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.