Συνολικά αναφέρθηκαν 2,864 περιπτώσεις οδήγησης υπό την επήρεια μέθης κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς Επτά Ημερών Εκστρατείας Οδικής Ασφάλειας στην Ταϊλάνδη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ruam Katanyu

Ταϊλάνδη -

Το Ταϊλανδικό Τμήμα Δοκίμων ανέφερε συνολικά 2,864 περιπτώσεις οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ στην Ταϊλάνδη σε τρεις ημέρες (29 Δεκεμβρίου – 31 Δεκεμβρίου) της πρωτοχρονιάτικης εκστρατείας Επτά Ημερών Οδικής Ασφάλειας (29 Δεκεμβρίου 2023 – 4 Ιανουαρίου 2024)

Ο αριθμός των υποθέσεων οδήγησης υπό την επήρεια μέθης είναι το 97.75 τοις εκατό των άλλων περιπτώσεων στην εκστρατεία αναστολής, αποτελώντας τη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Οι τρεις πρώτες επαρχίες με τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ σε τρεις ημέρες είναι η Μπανγκόκ και η Σαμούτ Πράκαν με 198 κρούσματα, ακολουθούμενες από το Νονγκάι με 176 περιπτώσεις και το Νονθαμπούρι με 150 περιπτώσεις.

Μια μέρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31 Δεκεμβρίου), ο αριθμός ήταν 2,247 περιπτώσεις οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.