Το Πουκέτ αναφέρει συνολικά 20 ατυχήματα σε τρεις ημέρες της Πρωτοχρονιάς Επτά Ημέρες Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας

Πουκέτ -

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά 20 τροχαία ατυχήματα με 21 τραυματισμούς σε τρεις ημέρες (29 Δεκεμβρίου – 31 Δεκεμβρίου) της Πρωτοχρονιάς Επταήμερης Εκστρατείας Οδικής Ασφάλειας (29 Δεκεμβρίουth, 2023 έως 4 Ιανουαρίου 2024).

Η Υπηρεσία Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) είπε στο Phuket Express τη Δευτέρα (1 Ιανουαρίου) λεπτομέρειες για την τρίτη ημέρα της εκστρατείας για την ασφάλεια (3 Δεκεμβρίου1).

Την τρίτη ημέρα (8 Δεκεμβρίου) σημειώθηκαν 9 τροχαία ατυχήματα με 31 τραυματίεςh). Τέσσερα τροχαία ατυχήματα με τέσσερις τραυματίες σημειώθηκαν στην περιοχή Mueang Phuket. Ένα τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματισμό ήταν στο Thalang. Τρία τροχαία ατυχήματα με τέσσερις τραυματίες σημειώθηκαν στην περιοχή Kathu. Δεν αναφέρθηκαν θάνατοι.

Και τα 8 αυτά τροχαία ατυχήματα αφορούσαν μοτοσικλέτες.

Πέντε από αυτούς που συμμετείχαν σε οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και τρεις είχαν σχέση με υπερβολική ταχύτητα.

Τέσσερα τροχαία ατυχήματα έγιναν σε ευθύγραμμους δρόμους, ένα σε διασταύρωση και τρία σε απότομους δρόμους.

Από τρεις ημέρες μετά την έναρξη της εκστρατείας, το Πουκέτ εξακολουθεί να αναφέρει μηδενικούς θανάτους.

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά 12 τροχαία ατυχήματα με 12 τραυματισμούς σε δύο ημέρες (29 Δεκεμβρίου – 30 Δεκεμβρίου) της πρωτοχρονιάτικης εκστρατείας Επταήμερης Οδικής Ασφάλειας (29 Δεκεμβρίουth, 2023 έως 4 Ιανουαρίου 2024).

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.