Το Πουκέτ αναφέρει συνολικά 12 ατυχήματα σε δύο ημέρες της Πρωτοχρονιάς Επτά Ημέρες Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας 

Πουκέτ -

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά 12 τροχαία ατυχήματα με 12 τραυματισμούς σε δύο ημέρες (29 Δεκεμβρίου – 30 Δεκεμβρίου) της Πρωτοχρονιάς Επταήμερης Εκστρατείας Οδικής Ασφάλειας (29 Δεκεμβρίουth, 2023 έως 4 Ιανουαρίου 2024).

Το γραφείο Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) είπε στο Phuket Express σήμερα (31 Δεκεμβρίου) λεπτομέρειες για τη δεύτερη ημέρα (30 Δεκεμβρίου).th).

Τη δεύτερη ημέρα (8 Δεκεμβρίου) σημειώθηκαν 8 τροχαία ατυχήματα με 30 τραυματίεςth). Δύο τροχαία δυστυχήματα με δύο τραυματίες σημειώθηκαν στην περιοχή Mueang Phuket. Τρία τροχαία ατυχήματα με τρεις τραυματισμούς σημειώθηκαν στην περιοχή Thalang και Kathu. Δεν αναφέρθηκαν θάνατοι.

Από αυτά τα 8 τροχαία ατυχήματα, τα 7 τροχαία ατυχήματα αφορούσαν μοτοσικλέτες και ένα τροχαίο με ποδήλατο.

Δύο από αυτούς συμμετείχαν σε οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ο άλλος έτρεχε με ταχύτητα.

Επτά τροχαία ατυχήματα έγιναν σε ευθύγραμμους δρόμους και το άλλο σε κανονική στροφή.

Από δύο ημέρες μετά την εκστρατεία, το Πουκέτ εξακολουθεί να αναφέρει μηδενικούς θανάτους.

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά τέσσερα τροχαία ατυχήματα με τέσσερις τραυματισμούς την πρώτη ημέρα (29 Δεκεμβρίουth) της Πρωτοχρονιάς Επταήμερης Εκστρατείας Οδικής Ασφάλειας.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.