Πεντάχρονο κορίτσι από τη Ρωσία πέθανε μετά από συντριβή ταχύπλοου κοντά στο νησί Maithon στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένα πεντάχρονο κορίτσι από τη Ρωσία διαπιστώθηκε ότι πέθανε και ένας καπετάνιος έπεσε αναίσθητος και τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με σκάφος στο Πουκέτ. Επιπλέον, έξι ξένοι τουρίστες και ένα μέλος του πληρώματος του σκάφους υπέστησαν διάφορους τραυματισμούς όταν το ταχύπλοό τους στο ίδιο ατύχημα συνετρίβη με βράχους κοντά στο νησί Maithon στο Chalong.

Το Ναυτικό Γραφείο του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 3:20 μ.μ. την Κυριακή (31 Δεκεμβρίου). Στο σημείο έφτασαν σωστικά συνεργεία για να εντοπίσουν το κατεστραμμένο ταχύπλοο.

Η πεντάχρονη Ρωσίδα, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό λόγω ηλικίας, ήταν αρχικά σε κώμα. Ο καπετάνιος του σκάφους, κ. Nattharut, 41 ετών, είχε πέσει αναίσθητος με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο. Άλλοι έξι ξένοι τουρίστες και το μέλος του πληρώματος του σκάφους κ. Preecha Soison είχαν τραυματιστεί διάφορα. Μεταφέρθηκαν πίσω στην προβλήτα πριν μεταφερθούν εσπευσμένα στα νοσοκομεία του Πουκέτ. Η Ρωσίδα αργότερα διαπιστώθηκε δυστυχώς ο θάνατός της σε τοπικό νοσοκομείο.

Το ταχύπλοο με επτά ξένους τουρίστες είχε αναχωρήσει από την προβλήτα Chalong το πρωί με προορισμό το νησί Phi Phi στο Krabi. Στο δρόμο της επιστροφής στο Πουκέτ, το ταχύπλοο είχε σταματήσει στο νησί Maithon στο Chalong πριν από τη συντριβή.

Το ατύχημα ήταν ακόμη υπό διερεύνηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Αυτή είναι μια αναπτυσσόμενη ιστορία.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.