Ρώσος έφηβος συνελήφθη που φέρεται να προσπάθησε να δολοφονήσει τη μητέρα του στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας Ρώσος έφηβος συνελήφθη αφού φέρεται να προσπάθησε χρησιμοποιώντας μαχαίρι να κόψει το λαιμό της μητέρας του στο Thalang.

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό από το νοσοκομείο Thalang την Παρασκευή (29 Δεκεμβρίουth). Πήγαν στο νοσοκομείο για να βρουν την 46χρονη Ρωσίδα, το όνομα της οποίας αποκρύφθηκε από τις αρχές επιβολής του νόμου. Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στον λαιμό της από πολλά τραύματα από μαχαίρι και τραύμα.

Η Ρωσίδα προσπαθούσε να πει στην αστυνομία την ιστορία της γράφοντας σε ένα κομμάτι χαρτί καθώς δεν μπορούσε να μιλήσει λόγω των τραυμάτων της αλλά ήταν συνειδητοποιημένη και σε εγρήγορση. Είπε στην αστυνομία ότι ο γιος της την τραυμάτισε στο σπίτι τους. Η αστυνομία πήγε στο σπίτι για να βρει πολύ αίμα στο πάτωμα και στο σημείο βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε αργότερα από την Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ ότι υπήρχε ένας νεαρός αλλοδαπός που είχε φτάσει στον Τουριστικό Αστυνομικό Σταθμό του Πουκέτ σε κίνδυνο και μπορεί να ήταν ο ύποπτος. Η αστυνομία Thalang πήγε στον τουριστικό σταθμό του Πουκέτ.

Η αστυνομία του Thalang επιβεβαίωσε ότι ο νεαρός άνδρας είναι ο 17χρονος γιος της τραυματισμένης Ρωσίδας. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Thalang. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας της μητέρας του. Το όνομά του δεν έγινε γνωστό λόγω ανήλικου.

Το θύμα δεν ανέφερε κανέναν λόγο ότι ο γιος της μπορεί να της επιτέθηκε και μέχρι την ώρα του δημοσιεύματος η έφηβη ήταν ακόμα στενοχωρημένη και δεν είχε δώσει δηλώσεις.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.