Το Πουκέτ ξεκινά την πρώτη μέρα της Πρωτοχρονιάς Επτά Ημέρες Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας με τέσσερα ατυχήματα

Πουκέτ -

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά τέσσερα τροχαία ατυχήματα με τέσσερις τραυματισμούς την πρώτη μέρα (29 Δεκεμβρίουth) της Πρωτοχρονιάς Επταήμερης Εκστρατείας Οδικής Ασφάλειας.

Το γραφείο Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) είπε στο Phuket Express σήμερα (30 Δεκεμβρίουth) λεπτομέρειες για την πρώτη ημέρα (29 Δεκεμβρίουth) της πρωτοχρονιάτικης εκστρατείας Επτά Ημέρες Οδικής Ασφάλειας από τις 29 Δεκεμβρίουth, 2023 έως 4 Ιανουαρίου 2024.

Συνολικά σημειώθηκαν τέσσερα ατυχήματα με τέσσερις τραυματισμούς ανδρών. Δεν αναφέρθηκαν θάνατοι.

Τρία τροχαία ατυχήματα με τρεις τραυματίες σημειώθηκαν στην περιοχή Μουάνγκ Πουκέτ. Ένα τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματισμό ήταν στην περιοχή Kathu.

Από αυτά τα τέσσερα τροχαία ατυχήματα, τα τρία τροχαία ατυχήματα αφορούσαν μοτοσικλέτες και ένα τροχαίο ατύχημα με ποδήλατο.

Δύο από αυτούς συμμετείχαν σε οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ο άλλος έτρεχε με ταχύτητα.

Τρία τροχαία ατυχήματα έγιναν σε ευθύγραμμους δρόμους και το άλλο σε κανονική στροφή.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.