515 περιπτώσεις οδήγησης σε κατάσταση μέθης την πρώτη μέρα της Πρωτοχρονιάς της Ταϊλάνδης Επτά Ημέρες Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosarn Mueang Prakan

Ταϊλάνδη -

Το Ταϊλανδικό Τμήμα Δοκίμων ανέφερε συνολικά 515 περιπτώσεις οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ στην Ταϊλάνδη την πρώτη ημέρα (29 Δεκεμβρίουth) της πρωτοχρονιάτικης εκστρατείας Seven Days Road Safety.

Ο αριθμός των υποθέσεων οδήγησης υπό την επήρεια μέθης είναι το 95.02 τοις εκατό των άλλων περιπτώσεων στην εκστρατεία αναστολής, αποτελώντας τη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Οι τρεις πρώτες επαρχίες με τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ είναι η Samut Prakan με 78 κρούσματα, ακολουθούμενη από την Μπανγκόκ με 69 περιπτώσεις και το Nonthaburi με 53 περιπτώσεις.

Κατά τη σύγκριση του αριθμού των υποθέσεων την πρώτη ημέρα της εκστρατείας πέρυσι, διαπιστώθηκε ότι ο αριθμός των παραβατών που τέθηκαν σε δοκιμαστική περίοδο ήταν 214. Φέτος είναι 301 άτομα, το οποίο έχει αυξηθεί κατά 58 τοις εκατό από το τελευταίο έτος της εκστρατείας .

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.