ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθησαν δύο άτομα για φερόμενη δολοφονία άνδρα κοντά στο Καραόκε στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Δύο ύποπτοι συνελήφθησαν αφού φέρεται να δολοφόνησαν έναν άνδρα σε καραόκε στην Πατόνγκ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι μπροστά σε καραόκε στην Πατόνγκ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express την Πέμπτη (28 Δεκεμβρίουth) ότι τώρα έχουν συλλάβει δύο υπόπτους. Ο ένας συνελήφθη σε ένα καραόκε στην οδό Phra Baramee στην Patong και ο άλλος συνελήφθη σε ένα ψιλικατζίδικο στην οδό Sririrat στην Patong. Από αυτούς κατασχέθηκε ένα μαχαίρι. Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για δολοφονία.

Οι συνθήκες πίσω από το τι προκάλεσε το περιστατικό, ωστόσο, δεν αποκαλύφθηκαν από την αστυνομία της Patong, η οποία επικαλέστηκε το γεγονός ότι συνέχιζε την έρευνα και τη διερεύνηση του συνολικού εγκλήματος.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.