Συνελήφθη ο κλέφτης μοτοσυκλετών της Patong

Πατόνγκ –

Ένας κλέφτης μηχανών συνελήφθη στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτό το μήνα στις 16 Δεκεμβρίουth, ένας άγνωστος ιδιοκτήτης μοτοσικλέτας υπέβαλε αναφορά ότι η μοτοσικλέτα του ήταν σταθμευμένη μπροστά από ένα διαμέρισμα στην οδό Taweewong στην Πατόνγκ τη νύχτα. Δύο ώρες αργότερα, το μηχανάκι εξαφανίστηκε.

Η αστυνομία συνέχισε την έρευνά της και έλεγξε CCTV κοντά. Την Τετάρτη (27 Δεκεμβρίουth) η αστυνομία της Πατόνγκ συνέλαβε τελικά τον ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Τζόι, 37 ετών. Του κατασχέθηκε η κλεμμένη μοτοσικλέτα από την Πατόνγκ. Η αστυνομία κατέσχεσε επίσης δύο άλλες κλεμμένες μοτοσυκλέτες στο Wichit και στην πόλη του Πουκέτ από αυτόν. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει πολλαπλές κατηγορίες για κλοπή.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.