Οι αρχές της Ταϊλάνδης ξεκινούν πρωτοχρονιάτικη εκστρατεία για την οδική ασφάλεια για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και των κινδύνων DUI

Εθνικός-

Στις 10:30 π.μ., στις 27 Δεκεμβρίου 2023, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Anutin Charnvirakul και οι αρμόδιοι φορείς πραγματοποίησαν συνέδριο με πρωτοβουλία των μέτρων πρόληψης για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων για την ασφάλεια των οδηγών κατά τη διάρκεια των εορτών της Πρωτοχρονιάς.

Ο Anutin αποκάλυψε δημόσια ότι η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης θεωρούσε την ασφάλεια των οδηγών κορυφαία προτεραιότητα, ειδικά κατά τη διάρκεια των εορτών της Πρωτοχρονιάς, καθώς πολλοί άνθρωποι ταξιδεύουν στις πόλεις τους ή επισκέπτονται τουριστικά αξιοθέατα. Ο κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων μπορεί να συμβεί περισσότερο από το συνηθισμένο.

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης έχει ενσωματώσει όλους τους αρμόδιους φορείς για την επιβολή μέτρων οδικής ασφάλειας κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς. Ο σκοπός είναι να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα, τα θύματα και τα ποσοστά τραυματισμών σε τουλάχιστον 5% σε σύγκριση με τα στατιστικά στοιχεία κατά την ίδια περίοδο των τελευταίων 3 ετών, δήλωσε ο Anutin.

Επιπλέον, οι αρχές επιβολής του νόμου της Ταϊλάνδης θα εντείνουν αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας σε όλες τις πτυχές, συμπεριλαμβανομένων των οδηγών, των δρόμων, των οχημάτων και του περιβάλλοντος. Οι δρόμοι πρέπει να συντηρούνται σωστά σε καλή κατάσταση, επιπλέον, τα οχήματα πρέπει να συντηρούνται τακτικά, ιδιαίτερα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ο εξοπλισμός ασφαλείας και οι συνθήκες των οδηγών πρέπει να είναι έτοιμοι πριν βγουν στο δρόμο, παρατήρησε ο Anutin.

Ο Anutin προειδοποίησε περαιτέρω ότι τα άτομα που οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ θα κινδυνεύουν για τη ζωή τους και ότι άλλοι οδηγοί και πάροχοι υπηρεσιών ψυχαγωγίας πρέπει να ακολουθούν αυστηρά τους κανόνες για να μειώσουν τα τροχαία ατυχήματα από DUI.

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης συζήτησε επίσης ένα νέο πρόγραμμα οδικής ασφάλειας που αποσκοπεί στην ενίσχυση των δεξιοτήτων σκέψης και της ασφάλειας της κυκλοφορίας των παιδιών και των νέων ως υποχρεωτικό εκπαιδευτικό σύστημα, όπως θεωρείται το Anutin.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.