Ο Πρωθυπουργός επισκέπτεται περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες στο Narathiwat

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

NARATHIWAT (NNT) – Η πρωθυπουργός Srettha Thavisin επισκέφθηκε την επαρχία Narathiwat στις 26 Δεκεμβρίου για να αντιμετωπίσει τις συνεχιζόμενες σοβαρές πλημμύρες στην περιοχή Ra-ngae. Συνοδευόμενος από κυβερνητικούς αξιωματούχους, ο Πρωθυπουργός προσέφερε υποστήριξη σε πάνω από 200 θύματα πλημμυρών, συμπεριλαμβανομένων ηλικιωμένων και παιδιών, που στεγάζονται σε τοπικό κέντρο ανακούφισης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Srettha τόνισε την ανάγκη για καλύτερα συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης για τις πλημμύρες, αναγνωρίζοντας τη συχνή φύση τέτοιων καταστροφών. Διένειμε προμήθειες βοήθειας, αλληλεπιδρά με ιατρικές ομάδες και ευχαρίστησε αξιωματικούς και εθελοντές για τις προσπάθειές τους να βοηθήσουν τις πληγείσες κοινότητες.

Ο Πρωθυπουργός παρέδωσε επίσης δωρεές βασιλικών ζωοτροφών σε ντόπιους αγρότες και έλεγξε μια στρατιωτική κινητή κουζίνα που σερβίρει φαγητό στα θύματα των πλημμυρών.

Πριν ολοκληρώσει το ταξίδι του, ο Srettha επισκέφτηκε μια κοινότητα που έχει καταστραφεί από τις συνεχιζόμενες πλημμύρες για να πάρει περισσότερες πληροφορίες για την κρίση. Τονίζοντας την κρίσιμη ανάγκη για ετοιμότητα, ζήτησε την εφαρμογή ολοκληρωμένων στρατηγικών για τη διαχείριση και τον μετριασμό της επίμονης απειλής από τις πλημμύρες στην επαρχία και ολόκληρο το Βαθύ Νότο.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.