Ο οδηγός ταξί του Πουκέτ ζητά συγγνώμη, εξηγεί την ιογενή ιστορία του αναγκασμού ενός τουρίστα να φύγει από το ταξί μετά από καυγά για τον κλιματισμό

Πουκέτ -

Ένας οδηγός ταξί ξεκαθάρισε στην αστυνομία και στα μέσα ενημέρωσης την κατάσταση, αφού ένα βίντεο με τον ίδιο να βγάζει έναν ξένο τουρίστα από το αυτοκίνητό του σε ένα βενζινάδικο έγινε viral στα social media της Ταϊλάνδης.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (25 Δεκεμβρίου) ένας οδηγός ταξί τους είπε ότι την Κυριακή (24 Δεκεμβρίουth), πήρε έναν ξένο τουρίστα από ένα εμπορικό κέντρο στο Mueang Phuket. Στο δρόμο για το κατάλυμά της στο Bang Tao, ο συνεπιβάτης του ζήτησε να κλείσει τον κλιματισμό και να κατεβάσει το παράθυρο.

Έκλεισε τον κλιματισμό στο πίσω μέρος του οχήματος αλλά το μπροστινό μέρος ήταν ακόμα αναμμένο. Ο συνεπιβάτης του τον ρώτησε γιατί ήταν ακόμα δροσερό και εκείνος της είπε ότι έπρεπε να παραμείνει ανοιχτό το κλιματιστικό μπροστά γιατί έκανε ζέστη, κάτι που απογοήτευσε τον επιβάτη. Όταν σταμάτησε να γεμίσει βενζίνη σε ένα βενζινάδικο στην Bypass Road, η συνοδηγός του απογοητεύτηκε και είπε ότι έχασε τον χρόνο της για 8 λεπτά.

Φέρεται ότι άνοιξε και έσπρωξε την πόρτα του αυτοκινήτου με τα πόδια της. Ο ταξιτζής θύμωσε πριν βγάλει τον επιβάτη από το αυτοκίνητο.

Η αστυνομία του Πουκέτ πήγε τον οδηγό ταξί σε μια συγκυριαρχία στο Bang Tao, αλλά δεν συνάντησε τον τουρίστα. Ο ταξιτζής ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα του τουρίστα. Τηλεφώνησε στην κόρη της και η τουρίστρια δέχτηκε τη συγγνώμη από τον οδηγό και δεν προχώρησε σε καμία νομική ενέργεια εναντίον του.

Η αστυνομία είπε ότι πήρε την κατάσταση πολύ σοβαρά για να αποφύγει να πληγώσει τη θετική και επαγγελματική εικόνα των οδηγών ταξί του Πουκέτ, σύμφωνα με τους ίδιους.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.