Πρώην στρατιώτης συνελήφθη με 2,740 χάπια Meth και 0.5 kg Crystal Meth στο Chalong

Chalong -

Ένας πρώην στρατιώτης συνελήφθη με 2,740 χάπια μεθαμφεταμίνης και μισό κιλό κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης στο Chalong.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (25 Δεκεμβρίουth) συνέλαβαν έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως Υπαρχηγός Nin, 30. Ήταν πρώην στρατιώτης στο Nakhon Si Thammarat. Του κατασχέθηκαν 2,740 χάπια μεθαμφεταμίνης και 576 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Συνελήφθη σε κατάστημα στο Chalong.

Η σύλληψη έγινε αφού η αστυνομία του Chalong έλαβε πληροφορία ότι ο ύποπτος πουλούσε παράνομα ναρκωτικά στην περιοχή Chalong. Φέρεται ότι ήταν σημαντικός έμπορος ναρκωτικών στην περιοχή. Συνελήφθη την ώρα που παρέδιδε παράνομα ναρκωτικά σε πελάτη στο κατάστημα. Η αστυνομία συνέχισε την έρευνα σε ένα δωμάτιο ενοικίασης στην οδό Luang Por Cham στο Chalong και φέρεται επίσης να βρήκε περισσότερα παράνομα ναρκωτικά.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

Δεν δηλώθηκε από την αστυνομία του Chalong εάν χρεώθηκε και ο επιδιωκόμενος πελάτης.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.