ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βρετανός τουρίστας και Ταϊλανδός Κουζίνα αγνοείται μετά την ανατροπή του σκάφους κατάδυσης στο Phang Nga

Phang nga-

Συνεχίστηκε η αναζήτηση για έναν Βρετανό τουρίστα και έναν Ταϊλανδό μάγειρα μετά την ανατροπή ενός καταδυτικού σκάφους κοντά σε ένα νησί στην περιοχή Khura Buri.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας αλλοδαπός και ένας Ταϊλανδός εξακολουθούν να αγνοούνται μετά την ανατροπή ενός καταδυτικού σκάφους στην περιοχή Khuri Buri.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η Διοίκηση Τρίτης Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express ότι η έρευνα συνεχίστηκε από το Σάββατο (23 Δεκεμβρίουrd) με θαλάσσια και αεροπορική έρευνα.

Μια σωσίβια σχεδία που πιστεύεται ότι προήλθε από το καταδυτικό σκάφος βρέθηκε κοντά στο νησί Tachai στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης, περίπου 20 ναυτικά μίλια από το συμβάν.

Οι δύο αγνοούμενοι έχουν ταυτοποιηθεί ως μια Βρετανίδα τουρίστρια που ταυτοποιήθηκε μόνο ως Βαλέρια και μια Ταϊλανδή μαγείρισσα με το όνομα Lamai.

Παρόμοια περιστατικά πρόσφατα στο νότο και στην Πατάγια:

Περίπου εβδομήντα τουρίστες απομακρύνθηκαν μετά από διαρροή νερού σε ένα νυχτερινό πορθμείο προτού τελικά βυθιστεί κοντά στο νησί Ang Thong.

Τέσσερις Ρώσοι και ένας Ταϊλανδός ξεναγός διασώθηκαν μετά την ανατροπή μιας λέμβου στο Mueang Phang Nga.

Ένα τουριστικό ταχύπλοο, «Bandaya 19», ανατράπηκε κοντά στο νησί Bubu, περίπου 3 χλμ. από το νησί Lipe του Satun, την Κυριακή (24 Δεκεμβρίου). Το σκάφος μετέφερε 73 τουρίστες, μεταξύ των οποίων 3 παιδιά και 4 μέλη του πληρώματος.

Ένα καταμαράν που μετέφερε 29 άτομα, στην πλειονότητά τους ξένοι τουρίστες, ανατράπηκε σήμερα το απόγευμα, 23 Δεκεμβρίου 2023, κοντά στην παραλία Dongtan αφού ήρθε από το Koh Larn κοντά στο ηλιοβασίλεμα. Υπήρξαν έξι ελαφροί τραυματισμοί.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.