Τριάντα επιβάτες επιβίωσαν αφού ο οδηγός του λεωφορείου αποκοιμήθηκε στο τιμόνι στο Chumphon

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Eak Teen Pee Lang Suan Rescue Team

Chumphon -

Τριάντα επιβάτες ενός λεωφορείου από το Hat Yai στο Song Khla προς το Ranong γλίτωσαν από σοβαρούς τραυματισμούς αφού ένας οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι στην περιοχή Lang Suan.

Η αστυνομία του Lang Suan ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το Σάββατο νωρίς το πρωί (23 Δεκεμβρίουrd) στον κεντρικό δρόμο Asia 41 στην υποπεριφέρεια Tha Mapla. Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο επιβατικό λεωφορείο που πήγαινε από το Ranong – Hatyai στην άκρη του δρόμου.

Δεκαπέντε επιβάτες που είχαν υποστεί διάφορα τραύματα μεταφέρθηκαν στο κοντινό νοσοκομείο. Άλλοι δεκαπέντε τραυματίστηκαν ελαφρά.

Ο οδηγός του λεωφορείου, ο κ. Wancha Raksajan, 48 ετών, από το Nakhon Si Thammara, είπε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι ταξίδευαν από το Hat Yai στο Song Khla με κατεύθυνση προς το Ranong. Παραδέχτηκε ότι αποκοιμήθηκε στο τιμόνι προτού ξυπνήσει ξαφνικά και προσπαθήσει να σταματήσει το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου.

Η αστυνομία του Λανγκ Σουάν συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Παρόμοια ατυχήματα:

Οι αστυνομικοί του Huai Yang έλαβαν αναφορά ατυχήματος για σύγκρουση λεωφορείου με δέντρα στην άκρη του δρόμου στην οδό Phetkasem, στην περιοχή Thap Sakae, Prachuap Khiri Khan. Υπήρξαν 14 θύματα και πολλοί τραυματίες.

Μηχανικοί αυτοκινήτων, το Υπουργείο Χερσαίων Μεταφορών της Ταϊλάνδης και οι αρμόδιες υπηρεσίες πραγματοποίησαν επιτόπια επιθεώρηση λεωφορείου Μπανγκόκ-Νάθαουι που είχε προσκρούσει στα δέντρα στην άκρη του δρόμου στο Εθνικό Πάρκο Hatwanakorn στο Prachuap Khiri Khan. Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 15 στις 10 Δεκεμβρίου 2023.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.