Θαλάσσια χελώνα γεννά 103 αυγά στην παραλία στο Phang Nga – Βίντεο

Phang Nga -

Μια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε 103 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι μετά τα μεσάνυχτα (23 Δεκεμβρίουrd) μια μητρική θαλάσσια χελώνα γέννησε αυγά σε μια παραλία στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Khao Lampi-Hat Thai Mueang.

Το DMCR βρήκε τη δερμάτινη φωλιά θαλάσσιας χελώνας με 103 αυγά. Από αυτά, τα 73 ήταν γόνιμα ωάρια. Τα αυγά μεταφέρθηκαν σε ασφαλέστερη περιοχή στην παραλία όπου το θαλασσινό νερό δεν μπορούσε να φτάσει στη φωλιά. Οι υπεύθυνοι του DMCR δήλωσαν ότι σε περίπου 60 ημέρες θα εκκολαφθούν τα μωρά δερμάτινα θαλάσσια χελώνα.

Σχετικά άρθρα:

Μια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε 118 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Tai Mueang.

Μια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε 125 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.