Αντίστροφη μέτρηση για το Πουκέτ για το 2024 στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Το Discover Phuket Countdown 2024 θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Δεκεμβρίουth μέχρι τον Δεκέμβριο του 31st στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Ο δήμαρχος της πόλης του Πουκέτ κ. Saroj Angkanapilart είπε στο Phuket Express ότι η εκδήλωση αντίστροφης μέτρησης θα πραγματοποιηθεί στην Chartered Intersection από τις 4:30 μ.μ. και τις δύο ημέρες. Ο χώρος θα διακοσμηθεί με πολύχρωμα φωτιστικά.

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίουth θα γίνει μια ειδική Αγορά Λαρντ Γιάι και την Κυριακή (31 Δεκεμβρίουst) η κανονική Κυριακάτικη Αγορά Λαρντ Γιάι. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν συναυλίες από διάσημους Ταϊλανδούς τραγουδιστές και καλλιτέχνες. Η πόλη θα γιορτάσει μαζί την Πρωτοχρονιά με υπέροχα πυροτεχνήματα!

Θα τα πούμε εκεί!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.