Τέσσερις Ρώσοι διασώθηκαν μετά από ανατροπή σκάφους στο Mueang Phang Nga

Phang Nga -

Τέσσερις Ρώσοι και ένας Ταϊλανδός ξεναγός διασώθηκαν μετά την ανατροπή μιας λέμβου στο Mueang Phang Nga.

Το εθνικό πάρκο Ao Phang Nga στην υποπεριοχή Pan Yee είπε στο Phuket Express ότι το Σάββατο (23 Δεκεμβρίουrd) ειδοποιήθηκαν ότι ένα σκάφος με μακριά ουρά είχε ανατραπεί ανατολικά του όρους Talu στην περιοχή του εθνικού πάρκου.

Τέσσερις Ρώσοι, ένας άνδρας και τρεις γυναίκες, ένας Ταϊλανδός ξεναγός και ένας καπετάνιος βάρκας βρέθηκαν να επιπλέουν στη θάλασσα. Το αναποδογυρισμένο σκάφος με μακριά ουρά βρέθηκε κοντά. Όλοι τους φορούσαν σωσίβια. Διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια πίσω στη στεριά.

Η έρευνα για το τι συνέβη ήταν σε εξέλιξη μέχρι την ώρα του Τύπου.

Παρόμοια περιστατικά πρόσφατα στο νότο και στην Πατάγια:

Περίπου εβδομήντα τουρίστες απομακρύνθηκαν μετά από διαρροή νερού σε ένα νυχτερινό πορθμείο προτού τελικά βυθιστεί κοντά στο νησί Ang Thong.

Ένας αλλοδαπός και ένας Ταϊλανδός εξακολουθούν να αγνοούνται μετά την ανατροπή ενός καταδυτικού σκάφους στην περιοχή Khuri Buri.

Ένα καταμαράν που μετέφερε 29 άτομα, στην πλειονότητά τους ξένοι τουρίστες, ανατράπηκε σήμερα το απόγευμα, 23 Δεκεμβρίου 2023, κοντά στην παραλία Dongtan αφού ήρθε από το Koh Larn κοντά στο ηλιοβασίλεμα. Υπήρξαν έξι ελαφροί τραυματισμοί.

Ένα τουριστικό ταχύπλοο, «Bandaya 19», ανατράπηκε κοντά στο νησί Bubu, περίπου 3 χλμ. από το νησί Lipe του Satun, την Κυριακή (24 Δεκεμβρίου). Το σκάφος μετέφερε 73 τουρίστες, μεταξύ των οποίων 3 παιδιά και 4 μέλη του πληρώματος.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.