Ξένος και Ταϊλανδός αγνοούμενος μετά την ανατροπή βάρκας στο Khura Buri, Phang Nga

Phang Nga -

Ένας αλλοδαπός και ένας Ταϊλανδός εξακολουθούν να αγνοούνται μετά την ανατροπή ενός καταδυτικού σκάφους στο Khuri Περιοχή Μπούρι.

Το Κέντρο Διοίκησης Θαλάσσιας Επιβολής της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express ότι στις 9:00 π.μ. το Σάββατο (23 Δεκεμβρίουrd) ειδοποιήθηκαν από ένα τοπικό σκάφος ότι ένα καταδυτικό σκάφος ανατράπηκε κοντά στο νησί Torinla (Νησί Khai) που βρίσκεται περίπου τέσσερα ναυτικά μίλια νότια του Εθνικού Πάρκου Surin.

Το σκάφος μετέφερε 14 τουρίστες που είχαν αναχωρήσει από την προβλήτα Thap Lamu στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης για καταδύσεις κοντά στο νησί.

Ένα τοπικό σκάφος διέσωσε 12 άτομα που ήταν συνδυασμός τουριστών και μελών του πληρώματος. Ωστόσο, ένας αλλοδαπός και ένας Ταϊλανδός εξακολουθούν να αγνοούνται. Ξεκίνησε έρευνα από το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης.

Παρόμοια περιστατικά πρόσφατα στο νότο και στην Πατάγια:

Περίπου εβδομήντα τουρίστες απομακρύνθηκαν μετά από διαρροή νερού σε ένα νυχτερινό πορθμείο προτού τελικά βυθιστεί κοντά στο νησί Ang Thong.

Τέσσερις Ρώσοι και ένας Ταϊλανδός ξεναγός διασώθηκαν μετά την ανατροπή μιας λέμβου στο Mueang Phang Nga.

Ένα καταμαράν που μετέφερε 29 άτομα, στην πλειονότητά τους ξένοι τουρίστες, ανατράπηκε σήμερα το απόγευμα, 23 Δεκεμβρίου 2023, κοντά στην παραλία Dongtan αφού ήρθε από το Koh Larn κοντά στο ηλιοβασίλεμα. Υπήρξαν έξι ελαφροί τραυματισμοί.

Ένα τουριστικό ταχύπλοο, «Bandaya 19», ανατράπηκε κοντά στο νησί Bubu, περίπου 3 χλμ. από το νησί Lipe του Satun, την Κυριακή (24 Δεκεμβρίου). Το σκάφος μετέφερε 73 τουρίστες, μεταξύ των οποίων 3 παιδιά και 4 μέλη του πληρώματος.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.