Το Cruise Liner φτάνει στην Πατόνγκ με 5,000 τουρίστες

Πατόνγκ –

Ένα κρουαζιερόπλοιο έφτασε στην Πατόνγκ με περισσότερους από 5,000 τουρίστες το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Την Παρασκευή (22 Δεκεμβρίουnd) το κρουαζιερόπλοιο Spectrum of the Seas έφτασε με 5,137 τουρίστες σε προβλήτα στην Patong με συνολικά 51 εθνικότητες.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι Σιγκαπούρης (1,682), Μαλαισιανοί (622), Ινδονήσιοι (598), Ινδοί (385), Φιλιππινέζοι (375), Αμερικανοί (359) και Κινέζοι (195).

Περίπου 970 τουρίστες από το κρουαζιερόπλοιο χρησιμοποιούσαν τουριστικές υπηρεσίες στην Πατόνγκ ενώ οι άλλοι 4,000 ταξίδευαν μόνοι τους στην Πατόνγκ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.