Τριάντα Κινέζοι υπήκοοι συνελήφθησαν για παράνομη εργασία σε εργοτάξιο στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Τριάντα Κινέζοι υπήκοοι συνελήφθησαν αφού βρέθηκαν να εργάζονται παράνομα σε εργοτάξιο στο Thalang.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (19 Δεκεμβρίουth) αξιωματικοί από την Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ, την Αστυνομία Thalang και το Γραφείο Απασχόλησης του Πουκέτ επιθεώρησαν ένα εργοτάξιο στην υποπεριοχή Baan Pa Krong Cheap, Thep Krasattri.

Στην αρχή δώδεκα Κινέζοι υπήκοοι συνελήφθησαν ενώ άλλοι 18 Κινέζοι τράπηκαν σε φυγή αλλά τελικά πιάστηκαν. Είπαν ότι τους μετέφερε ένας Κινέζος επικεφαλής εργάτης/επόπτης. Έλαβαν 300 – 600 γιουάν την ημέρα (1,500-3,000 μπατ) και διαπιστώθηκε ότι εργάζονταν παράνομα στο εργοτάξιο.

Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες ότι εργάζονταν χωρίς άδεια.

Το όνομα του εργοταξίου και της εταιρείας αποκρύφτηκε από την αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.