Λάος και Ιρανός υπήκοος συνελήφθη στο Πουκέτ για παράνομη διαμονή στην Ταϊλάνδη

Πουκέτ -

Ένας Λάος και ένας Ιρανός υπήκοος συνελήφθησαν στο Πουκέτ, αφού διαπιστώθηκε ότι διαμένουν παράνομα αλλοδαποί στην Ταϊλάνδη.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (20 Δεκεμβρίουth) αυτοί και η Phuket Immigration συνέλαβαν έναν Λάο και έναν Ιρανό υπήκοο. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα χωρίς άδεια και περιμένουν να απελαθούν.

Λεπτομέρειες για τους δύο άνδρες δεν αποκαλύφθηκαν από αρμόδιους αξιωματικούς πέραν της γενικής αναφοράς του περιστατικού στον Τύπο. Οι δύο αλλοδαποί δεν έχουν κάνει δήλωση στον Τύπο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.