Η θαλάσσια χελώνα γεννά 118 αυγά στην παραλία στο Phang Nga

Phang Nga -

Μια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε 125 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (18 Δεκεμβρίουth) ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής στο Baan Bor Kuan, Na Tei για τη χελώνα. Οι ναυτικοί βρήκαν ίχνη θαλάσσιας χελώνας που γεννούσε αυγά στην παραλία Tha Sai.

Το DMCR τελικά βρήκε τη δερμάτινη φωλιά θαλάσσιας χελώνας με 125 αυγά. Από αυτά, τα 91 είναι γόνιμα ωάρια. Η φωλιά περιβάλλεται προσωρινά με δίχτυ για να αποτραπεί η καταστροφή άλλων ζώων ή ανθρώπων στα αυγά.

Οι υπεύθυνοι του DMCR δήλωσαν ότι σε περίπου 60 ημέρες θα εκκολαφθούν τα μωρά δερμάτινα θαλάσσια χελώνα.

Σχετικό άρθρο:

Μια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε 118 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Tai Mueang.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.