Φωτιά ζημιές Snooker Club στο Kathu

Kathu -

Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε κλαμπ σνούκερ στο Κάθου. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Ο αντισυνταγματάρχης Natthaya Supannapong από την αστυνομία του Kathu ειδοποιήθηκε για τη φωτιά σε κλαμπ σνούκερ κοντά σε πανεπιστήμιο στο Kathu τη Δευτέρα (18 Δεκεμβρίου).

Στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες με πυροσβεστικά οχήματα για να διαπιστώσουν ότι από το σνούκερ έβγαινε πολύς καπνός. Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο για να αποτραπεί τυχόν εξάπλωση σε κοντινές επιχειρήσεις. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Τα τραπέζια του σνούκερ στο εσωτερικό του χώρου υπέστησαν μεγάλες ζημιές από τη φωτιά, αν και το ακριβές εκτιμώμενο κόστος των ζημιών δεν γνωστοποιήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες ή τον ιδιοκτήτη του χώρου, ο οποίος δεν κατονομάστηκε. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται ακόμη από την ιατροδικαστική αστυνομία μέχρι στιγμής και δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.