Ρυμουλκούμενο φορτηγό ανατρέπεται στον κεντρικό δρόμο του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένα τρέιλερ ανετράπη σε κεντρικό δρόμο στο Πουκέτ, γεγονός που προκάλεσε σημαντικές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία.

Η αστυνομία του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το απόγευμα της Κυριακής (17 Δεκεμβρίουth) στην οδό Thep Krasattri με κατεύθυνση βόρεια προς Rassada. Οι πρώτοι ανταποκριτές έφτασαν στο σημείο και βρήκαν το αναποδογυρισμένο ρυμουλκούμενο φορτηγό να κλείνει εντελώς τον δρόμο.

Ο οδηγός, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Jiradet, 25 ετών, είπε στην αστυνομία ότι παρέδιδε προϊόντα σε ένα εμπορικό κέντρο κοντά. Παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να μπει σε λάθος είσοδο και ενώ προσπαθούσε να κάνει πίσω το πίσω μέρος του φορτηγού χτύπησε την κεντρική κράτηση και ανατράπηκε.

Η κυκλοφορία καθυστέρησε για περίπου μία ώρα αλλά δεν υπήρξε τραυματισμός. Δεν ήταν σαφές εάν ο οδηγός θα αντιμετωπίσει νομικές κατηγορίες σχετικά με το ατύχημα.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.