Το TAT στοχεύει σε 3.5 τρισεκατομμύρια μπατ έσοδα από τον τουρισμό το 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (NNT) – Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) έχει θέσει στόχο εσόδων 3.5 τρισεκατομμυρίων μπατ για το 2024, με 2.5 τρισεκατομμύρια μπατ να αναμένονται από διεθνείς τουρίστες και 1 τρισεκατομμύριο μπατ από τον εγχώριο τουρισμό.

Ανακοινώνοντας σχέδια για τη βελτίωση της ποιότητας του τουρισμού και την προώθηση βιώσιμων πρακτικών, ο κυβερνήτης του TAT Thapanee Kiatphaibool είπε ότι οι προσπάθειες θα περιλαμβάνουν την ενίσχυση του τουρισμού σε δευτερεύουσες πόλεις και τη μείωση της εξάρτησης από οποιαδήποτε ενιαία αγορά, προσθέτοντας ότι η επερχόμενη εκστρατεία του οργανισμού «365 Days, Marvelous Thailand Every Day» αναμένεται να ενθαρρύνουν συχνότερα και ποικίλα ταξίδια εσωτερικού.

Σύμφωνα με τον Thapanee, η συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο της Ταϊλάνδης θα βοηθήσει επίσης στην ανάδειξη 10 δευτερευουσών πόλεων, με βάση τις 73.32 εκατομμύρια εγχώριες τουριστικές επισκέψεις τους πρώτους 9 μήνες του 2023 που απέφεραν 169.608 δισεκατομμύρια μπατ.

Για τον διεθνή τουρισμό, οι στρατηγικές της TAT επικεντρώνονται στη βιώσιμη επωνυμία, την εξερεύνηση νέων αγορών, τις συνεργασίες, τη συνδεσιμότητα μεταφορών και το ψηφιακό μάρκετινγκ. Βασικός στόχος είναι η αναζωπύρωση Κινέζων τουριστών, με στόχο 8.2 εκατομμύρια αφίξεις το 2024. Παρά την εστίαση στην Κίνα, η TAT διαφοροποιεί επίσης την προσέγγισή της στοχεύοντας αγορές όπως η Μαλαισία, η Ινδία, η Ρωσία, η Ταϊβάν και αναδυόμενες αγορές όπως η Σαουδική Αραβία και η Νοτιοανατολική ασιατικές χώρες.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.