Βρέθηκε άνδρας με 200 χάπια Meth μετά την κλήση της αστυνομίας σε μάχη στο Chalong

Chalong -

Ένας άνδρας βρέθηκε με 200 χάπια μεθαμφεταμίνης μετά την ειδοποίηση της αστυνομίας για έναν καυγά στο Rawai.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για έναν καυγά την Κυριακή (17 Δεκεμβρίουth) στο Thai Mai Village. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον άνδρα που φέρεται να ξεκίνησε την αντιπαράθεση. Σύμφωνα με τις αρχές επιβολής του νόμου, ο ύποπτος φαινόταν πολύ ύποπτος με αποτέλεσμα η αστυνομία να διενεργήσει έρευνα στο φυσικό του πρόσωπο, κάτι που στην Ταϊλάνδη είναι νόμιμο.

Ο ύποπτος βρέθηκε κατά την έρευνα της αστυνομίας να έχει 200 ​​χάπια μεθαμφεταμίνης. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

Το όνομά του, ωστόσο, δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Chalong ούτε οι λεπτομέρειες του καυγά που αρχικά είχε επιστήσει την προσοχή των αρχών επιβολής του νόμου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.