Το Πουκέτ υποδέχεται την πρώτη πτήση από την Air India

Ινδία -

Το Πουκέτ υποδέχθηκε την πρώτη πτήση από την Air India, μια νέα απευθείας πτήση από το Νέο Δελχί.

Την Παρασκευή (15 Δεκεμβρίουth) στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ, μια ομάδα αξιωματούχων του Πουκέτ με επικεφαλής τον Κυβερνήτη του Πουκέτ Sophon Suwannarat υποδέχθηκε την πρώτη πτήση από την αεροπορική εταιρεία Air India, μια απευθείας πτήση από το Νέο Δελχί στο Πουκέτ.

Ο Κυβερνήτης Σοφόν είπε: «Οι Ινδοί τουρίστες είναι ένας από τους κύριους τουρίστες του Πουκέτ. Οι Ινδοί είναι επίσης μία από τις εθνικότητες στο τρέχον καθεστώς απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε περισσότερους Ινδούς τουρίστες.”

Ο κ. Patsri Permwongsaenee, διευθυντής του γραφείου της Ασίας, της Νότιας Ασίας και του Νοτίου Ειρηνικού στην Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης δήλωσε: «Η νέα απευθείας πτήση από την Air India παρέχει τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από το Νέο Δελχί στο Πουκέτ με 162 επιβάτες. ανά πτήση."

«Από 10 Νοεμβρίουth Από την απαλλαγή από την υποχρέωση θεώρησης, υπήρχαν 5,000 Ινδοί επισκέπτες στην Ταϊλάνδη την ημέρα, που είναι 1,000 περισσότεροι την ημέρα από τον μέσο όρο. Από την αρχή του τρέχοντος έτους υπήρχαν 1.5 εκατομμύρια Ινδοί επισκέπτες στην Ταϊλάνδη. Στο τέλος αυτού του έτους, οι Ινδοί επισκέπτες θα παράγουν συνολικά δισεκατομμύρια μπατ σε δολάρια τουρισμού».

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.