Ο αγνοούμενος Φινλανδός βρέθηκε ασφαλής στην Πατόνγκ αφού έχασε την επαφή με την οικογένεια στη Φινλανδία

Πουκέτ -

Ένας αγνοούμενος Φινλανδός στο Πουκέτ βρέθηκε σώος αφού είχε χάσει την επαφή του με την οικογένειά του στο σπίτι του στη Φινλανδία, κάτι που τους προκάλεσε μεγάλη ανησυχία.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (15 Δεκεμβρίουth) ειδοποιήθηκαν από έναν άνδρα Φινλανδό τουρίστα, τον κ. A (ψευδώνυμο) που είπε ότι επικοινώνησε μαζί του η οικογένεια ενός φίλου που ζει στη Φινλανδία για να κάνει μια αναφορά στην αστυνομία.

Η οικογένεια είπε στον κ. Α ότι δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον γιο τους που επισκεπτόταν το Πουκέτ από τις 6 Δεκεμβρίουth , Την προηγούμενη εβδομάδα. Φοβήθηκαν ότι ο αγνοούμενος μπορεί να κινδυνεύσει. Ο κ. Α συμφώνησε να υποβάλει αναφορά στην αστυνομία καθώς δεν είχε δει προσωπικά τον αγνοούμενο.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ συμφώνησε να ερευνήσει και διαπίστωσε ότι ο Φινλανδός τουρίστας έμεινε στην Πατόνγκ το βράδυ της Πέμπτης (14 Δεκεμβρίουth) και ήταν ασφαλής και καλά. Μετά από παρότρυνση της αστυνομίας, ο «αγνοούμενος» τουρίστας επικοινώνησε τελικά με την οικογένειά του στη Φινλανδία και τους είπε ότι ήταν καλά.

Δεν είναι σαφές γιατί ο άνδρας δεν επικοινώνησε με την οικογένειά του για πάνω από μια εβδομάδα ή γιατί έχασε την επαφή. Το όνομα του «αγνοούμενου» τουρίστα αποκρύπτεται για την ιδιωτικότητά του.

Το Phuket Express σημειώνει ότι αυτό δεν είναι ασυνήθιστο στην Ταϊλάνδη, καθώς συχνά οι αγνοούμενοι τουρίστες εμφανίζονται αργότερα μια χαρά, ειδικά στην Πατάγια και το Πουκέτ. Σε πολλές περιπτώσεις, απλώς απολάμβαναν κάπως υπερβολικά τις διακοπές τους και έπεσαν εκτός επαφής. Ο κ. Α ευχαρίστησε την αστυνομία για τη βοήθειά της.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.