Πυρκαγιά καταστρέφει πολυτελές σεντάν που ανήκει σε αστυνομικό στο Kathu-Video

Πατόνγκ-

Πυρκαγιά στο Kathu κατέστρεψε ένα πολυτελές σεντάν που ανήκε σε αστυνομικό της Patong.

Οι πυροσβέστες του δήμου Patong ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (15 Δεκεμβρίουth) μπροστά από ένα ξενοδοχείο κοντά σε ένα βενζινάδικο στην οδό Phra Baramee στο Kathu.

Οι πυροσβέστες με ένα πυροσβεστικό όχημα και οι δημοσιογράφοι του Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι το σεντάν είχε ήδη φλεγεί έντονα. Η περιοχή αποκλείστηκε προσωρινά στην κυκλοφορία ενώ οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά που κράτησε μισή ώρα.

Το σεντάν ανήκει σε έναν αναπληρωτή αρχηγό της αστυνομίας της Patong, ωστόσο, το όνομα του αστυνομικού δεν αναγνωρίστηκε και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Ο αστυνομικός που κατείχε το όχημα είπε στους δημοσιογράφους ότι επέστρεφε από την Πατόνγκ στο σπίτι του στο Μουάνγκ Πουκέτ. Ξαφνικά άρχισε να βγαίνει καπνός από το μηχανοστάσιο μπροστά. Σταμάτησε το σεντάν και διέφυγε πριν η φωτιά εξαπλωθεί πολύ γρήγορα.

Σε αυτή την κατάσταση πιστεύεται ότι η φωτιά προκάλεσε δυσλειτουργία του κινητήρα.

Παρόμοια ιστορία:

Ένας οδηγός γλίτωσε τους τραυματισμούς μετά από πυρκαγιά που κατέστρεψε ένα φορτηγό στο Chalong.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.