Ζημιές από πυρκαγιά Sedan στην πόλη του Πουκέτ, Τρίτο αυτοκίνητο σε μία εβδομάδα – Βίντεο

Πουκέτ -

Μια πυρκαγιά κατέστρεψε ένα σεντάν στην πόλη του Πουκέτ, η οποία είναι η τρίτη πυρκαγιά αυτοκινήτου μέσα σε μια εβδομάδα.

Οι πυροσβέστες από τον δήμο της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στην οδό Surin κοντά στο δημοτικό γραφείο του Πουκέτ στην υποπεριφέρεια Talad Yai αργά το βράδυ της Παρασκευής (15 Δεκεμβρίου).

Έφτασαν στο σημείο με πυροσβεστικό όχημα για να διαπιστώσουν ότι το σεντάν ήταν σε μεγάλη φωτιά. Χρειάστηκαν περίπου 15 λεπτά για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Από τη φωτιά υπέστη ζημιές στο μπροστινό μέρος του σεντάν. Ο οδηγός, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό στον Τύπο, είπε ότι όταν ξεκίνησε η φωτιά, σταμάτησε το σεντάν και τράπηκε σε φυγή. Ως αποτέλεσμα, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Αυτή είναι η τρίτη πυρκαγιά αυτοκινήτου σε μόλις μία εβδομάδα στην περιοχή.

Σχετικά άρθρα:

Πυρκαγιά στο Kathu κατέστρεψε ένα πολυτελές σεντάν που ανήκε σε αστυνομικό της Patong.

https://thephuketexpress.com/2023/12/16/fire-destroys-luxury-sedan-belonging-to-police-officer-in-kathu-video/

Ένας οδηγός γλίτωσε τους τραυματισμούς μετά από πυρκαγιά που κατέστρεψε ένα φορτηγό στο Chalong.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.