Κατάστημα μασάζ ζημιών από πυρκαγιά στο Kathu

Kathu -

Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε κατάστημα μασάζ στο Κάθου. Πολλοί άνθρωποι γλίτωσαν από τη φωτιά.

Πυροσβέστες από τον δήμο Kathu ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά σε ένα κατάστημα μασάζ δίπλα σε ένα μπαρ στην οδό Wichit Songkram κοντά στη διασταύρωση Kathu Water Fall στο Kathu το βράδυ της Παρασκευής (15 Δεκεμβρίουth).

Οι πρώτοι ανταποκριτές έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ο δεύτερος όροφος του καταστήματος μασάζ φλεγόταν έντονα. Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά.

Ο δεύτερος όροφος του καταστήματος υπέστη σοβαρές ζημιές και πολλοί άνθρωποι διέφυγαν από το κατάστημα, συμπεριλαμβανομένου ενός ξένου πελάτη. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Σε αυτό το στάδιο, η αιτία της πυρκαγιάς πιστεύεται ότι προήλθε από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.