Σώμα που πιστεύεται ότι είναι ξένος βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα στα ανοιχτά του Καρόν του Πουκέτ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ίδρυμα Kusoldharm

Karon -

Ένα πτώμα που πιστεύεται ότι είναι άνδρα αλλοδαπού βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα ανοιχτά του Καρόν.

Οι δύτες διάσωσης του Kusoldharm ανέφεραν ότι ειδοποιήθηκαν από τη Διοίκηση Τρίτης Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης για το συμβάν. Ένας ντόπιος ψαράς ανέφερε ότι το πτώμα ενός άνδρα αλλοδαπού βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα περίπου 16 ναυτικά μίλια από την παραλία Καρών.

Το σώμα φέρεται να είχε μόνο πουκάμισο αλλά όχι κάτω. Οι δύτες διάσωσης κατευθύνθηκαν στην περιοχή για να ανασύρουν τη σορό. Ωστόσο, οι διασώστες δεν βρήκαν το πτώμα και αργότερα αναφέρθηκε ότι το πτώμα έφυγε μακριά.

Η έρευνα αναμένεται να συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ίδρυμα Kusoldharm
Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.