Ρώσος που προκαλεί δημόσια ενόχληση συνελήφθη για λίγο στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας Ρώσος που ήταν χωρίς πουκάμισο και χωρίς παπούτσια, βρέθηκε να περπατά στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ ζαλισμένος, σκαρφαλώνοντας σε καταστήματα, προκαλώντας δημόσια ενόχληση και φαινόταν να έχει ψυχικά προβλήματα. Αργότερα κρατήθηκε για λίγο για να τον βοηθήσουν από φίλους.

Το Κέντρο Τουριστικής Βοήθειας του Πουκέτ (TAC) αναφέρει ότι ενημερώθηκαν για το περιστατικό τη Δευτέρα (11 Δεκεμβρίουth). Ο Ρώσος, ο οποίος σύμφωνα με το TAC φαινόταν να έχει προβλήματα ψυχικής υγείας, βρέθηκε να περπατάει μέσα και έξω από το αεροδρόμιο αποπροσανατολισμένος, χωρίς πουκάμισο και χωρίς παπούτσια και να ενεργεί ακανόνιστα.

Κάποια στιγμή, ο Ρώσος, το όνομα του οποίου αποκρύπτεται για την ιδιωτικότητά του λόγω πιθανών ψυχιατρικών προβλημάτων, ανέβηκε στην ταράτσα ενός καταστήματος στην οδό 4th όροφο του αεροδρομίου που προκάλεσε σκηνικό. Οι φρουροί ασφαλείας του αεροδρομίου αφιέρωσαν σημαντικό χρόνο για να πείσουν τον άνδρα να κατέβει χωρίς επεισόδια, τελικά πήραν έναν μεταφραστή και συμφώνησαν να επικοινωνήσουν με φίλους του άνδρα για υποστήριξη.

Αργότερα αναφέρθηκε από το TAC ότι ο Ρώσος είχε διανυκτερεύσει στο αεροδρόμιο μια μέρα πριν και φαινόταν είτε να έχασε μια πτήση είτε να είχε οικονομικά προβλήματα. Οι φίλοι του άνδρα τελικά επικοινώνησαν με επιτυχία και σύμφωνα με πληροφορίες βοηθούσαν τον άνδρα να φτάσει με ασφάλεια στον τελικό του προορισμό.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.