Οδηγός επιβίωσε μετά τη φωτιά του Van στο Chalong – ΒΙΝΤΕΟ

Chalong -

Ένας οδηγός γλίτωσε τους τραυματισμούς μετά από πυρκαγιά που κατέστρεψε ένα φορτηγό στο Chalong.

Οι πυροσβέστες του δήμου Chalong ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 3:00 μ.μ. της Κυριακής (10 Δεκεμβρίουth) στο Chao Fah West Road στο Chalong. Έφτασαν στο σημείο με πυροσβεστικό όχημα για να διαπιστώσουν ότι το μαύρο βαν φλεγόταν έντονα. Χρειάστηκαν περίπου 15 λεπτά για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά.

Από τη φωτιά υπέστησαν ζημιές το μηχανοστάσιο και το εσωτερικό του βαν. Ο οδηγός, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό από αρμόδιους αξιωματούχους, τράπηκε σε φυγή από τη φωτιά και γλίτωσε τα τραύματα.

Ο οδηγός είπε στους πυροσβέστες ότι άκουσε τον ήχο μιας έκρηξης πριν δει καπνό να αναβλύζει από το μηχανοστάσιο. Σταμάτησε το βαν και έφυγε τρέχοντας. Σε αυτό το στάδιο, πιστεύεται ότι αιτία της πυρκαγιάς είναι ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα στο μηχανοστάσιο του οχήματος. Η ζημιά εκτιμάται ότι θα κοστίσει σε εκατοντάδες χιλιάδες μπατ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.