Βρέθηκε ξένος τουρίστας να μένει σε μια σκηνή στην παραλία Patong

Πουκέτ -

Η αστυνομία πραγματοποίησε επιθεώρηση αφού ένας αλλοδαπός τουρίστας βρέθηκε να μένει σε μια σκηνή στην παραλία Patong.

Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν από ενδιαφερόμενους κατοίκους της περιοχής ότι ένας αλλοδαπός τουρίστας έμενε σε μια σκηνή στην παραλία.

Πήγαν στην παραλία για να βρουν τη σκηνή και μέσα βρέθηκε ο άγνωστος αλλοδαπός τουρίστας. Ενημερώθηκε ότι δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση σκηνών στην παραλία. Του ζητήθηκε να βγάλει τη σκηνή από την παραλία.

Η Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τον ξένο τουρίστα, συμπεριλαμβανομένου του εάν ελεγχόταν η κατάσταση της βίζας ή εάν θα χρεωνόταν για οτιδήποτε σε σχέση με το περιστατικό.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.