Σήμερα ήταν η Ημέρα Συντάγματος της Ταϊλάνδης, Μάθετε περισσότερα για αυτήν

Εθνική (NNT)-

Η 10η Δεκεμβρίου κάθε έτους μνημονεύεται για τη χορήγηση του πρώτου συντάγματος της Ταϊλάνδης από τον βασιλιά Rama VII, μετά τη μετάβαση της χώρας από την απόλυτη μοναρχία σε μια συνταγματική μοναρχία. Πολιτικοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι γιόρτασαν σήμερα αυτήν την ειδική περίσταση αποδίδοντας φόρο τιμής στον βασιλιά Rama VII.

Η 10η Δεκεμβρίου κάθε έτους σηματοδοτεί την Ημέρα Συντάγματος της Ταϊλάνδης, από την επίσημη παραχώρηση του τότε πρώτου συντάγματος του Σιάμ από τον βασιλιά Rama VII στις 10 Δεκεμβρίου 1934, σηματοδοτώντας τον πρώτο μόνιμο χάρτη της χώρας μετά από μια πολιτική μετατροπή σε συνταγματική μοναρχία.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το Εθνικό Γραφείο Ειδήσεων της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/