Το Καρναβάλι του Πατόνγκ 2023 βρίσκεται σε εξέλιξη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πατόνγκ –

Το ετήσιο Καρναβάλι Patong βρίσκεται σε εξέλιξη για να σηματοδοτήσει την έναρξη της υψηλής τουριστικής περιόδου του Πουκέτ.

Ο αντικυβερνήτης του Πουκέτ Amnuay Pinsuwan, ο δήμαρχος της Patong Chalermsak Maneesri και πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι παρακολούθησαν την καρναβαλική παρέλαση χθες (8 Δεκεμβρίου) στις 5:00 μ.μ. κατά μήκος της Patong Beach Road.

η 37th Η ετήσια εκδήλωση πραγματοποιείται από τις 8 Δεκεμβρίουth μέχρι τον Δεκέμβριο του 10th, 2023 από τις 4:00 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα και μετά στην παραλία Patong.

Φέτος η εκδήλωση είναι με θέμα «Ώρα της Ευτυχίας». Το ετήσιο Καρναβάλι Πατόνγκ έχει στόχο να τονώσει τον τουρισμό και την οικονομία τόσο για τους Ταϊλανδούς όσο και για τους ξένους τουρίστες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.