Αναβάτης μοτοσικλέτας πεθαίνει αφού κόλλησε κάτω από ένα μίνι βαν στο Kata – ΒΙΝΤΕΟ

Kata -

Ένας αναβάτης μοτοσικλέτας έχασε τη ζωή του αφού κόλλησε κάτω από ένα μίνι βαν στο Κάτα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα την Πέμπτη (7 Δεκεμβρίουth) στις 6:00 μ.μ. στον δρόμο Patak στο Kata, Mueang Phuket. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον μοτοσικλετιστή κάτω από το μίνι βαν στο δρόμο. Το μηχανάκι που είχε υποστεί ζημιά βρέθηκε κοντά.

Στο σημείο κλήθηκε το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών για να σηκώσει το μίνι βαν. Στη συνέχεια ο αναβάτης της μοτοσικλέτας ανασύρθηκε από κάτω από το μίνι βαν. Ο αναβάτης, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την αστυνομία μόνο ως ο κύριος Chalermphon, 28 ετών, από το Trang, διαπιστώθηκε αργότερα νεκρός.

Πλάνα CCTV κοντά δείχνει ότι υπήρχε ένα λευκό φορτηγό στη μέση του δρόμου. Το φορτηγό διέσχιζε το δρόμο όταν ο μοτοσικλετιστής δεν κατάφερε να σταματήσει. Ο μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο, παρέσυρε στην αντίθετη λωρίδα προτού ο αναβάτης πεταχτεί κάτω από το μίνι βαν και τον χτυπήσουν.

Η αστυνομία του Chalong συνεχίζει την έρευνά της για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος για πιθανή νομική ενέργεια.

Προειδοποίηση για γραφικό περιεχόμενο στο βίντεο CCTV παρακάτω.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.