Δεκάδες ξένοι τουρίστες γλίτωσαν από τραυματισμούς μετά από σύγκρουση λεωφορείου στο λόφο Patong

Πατόνγκ –

Δεκάδες ξένοι τουρίστες έχουν γλιτώσει τους τραυματισμούς όταν ένα τουριστικό λεωφορείο έπεσε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού στο λόφο Patong.

Η αστυνομία της Patong ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το απόγευμα της Παρασκευής (8 Δεκεμβρίουth) στον δρόμο Kathu – Patong. Έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι ένα τουριστικό λεωφορείο συνετρίβη στο πίσω άκρο ενός φορτηγού. Δεκάδες ξένοι τουρίστες βγήκαν με ασφάλεια από το τουριστικό λεωφορείο.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Η τουριστική εταιρεία έστειλε άλλο όχημα για να μεταφέρει τους ξένους τουρίστες στον τελικό προορισμό τους.

Η αστυνομία της Πατόνγκ συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.