ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η διασωθείσα φάλαινα του Blainville's Beaked in Songkhla πεθαίνει

Songkhla-

Η σπάνια ραμφοφόρος φάλαινα του Blainville που διασώθηκε στη Songkhla δυστυχώς αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια μεγάλη φάλαινα του Blainville's Beaked σώθηκε αφού κόλλησε σε μια παραλία στο Songkhla, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια που βρέθηκε στην Ταϊλάνδη.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express την Τρίτη (5 Δεκεμβρίουth) ότι αφού παρείχαν ιατρική περίθαλψη για τη θηλυκή φάλαινα, δεν μπόρεσε να επιβιώσει. Η φάλαινα έπαθε σοκ πριν της δώσουν ένα γεύμα. Οι κτηνίατροι έκαναν ένεση αδρεναλίνης, αλλά η φάλαινα δεν έκανε ανάνηψη πριν διαπιστωθεί ο θάνατός της.

Διενεργείται νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.