Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία μετά από ανατροπή φορτηγού στον κεντρικό δρόμο στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Σημαντικές καθυστερήσεις σημειώθηκε στην κυκλοφορία μετά την ανατροπή φορτηγού σε κεντρικό δρόμο στο Πουκέτ.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στη 1:00 μ.μ. της Τετάρτης (6 Δεκεμβρίουth) στην οδό Παράκαμψης (Οδός Chalerm Phrakiet Rama 9) στην υποπεριφέρεια Koh Kaew, Mueang Phuket.

Στο σημείο έφτασαν μέλη της έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν το φορτηγό που ανατράπηκε στη βόρεια λωρίδα. Ο οδηγός, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε από τα σωστικά συνεργεία, είχε υποστεί μόνο ελαφρά τραύματα. Βρέθηκε βενζίνη να έχει διαρρεύσει από το φορτηγό και να χυθεί στο δρόμο. Η κυκλοφορία καθυστέρησε πολλά χιλιόμετρα πριν απομακρυνθεί το φορτηγό και καθαριστεί ο δρόμος.

Τα αίτια του ατυχήματος ήταν ασαφή και ακόμη υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές μέχρι τον Τύπο.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.