Η Ταϊλανδική Μετανάστευση ερευνά παράνομο αλλοδαπό που φέρεται να εργάζεται σε κουρείο στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Η Phuket Immigration επιθεώρησε ένα κουρείο στην Πατόνγκ αφού ειδοποιήθηκε από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη ότι φέρεται να εργαζόταν παράνομα ένας αλλοδαπός.

Το Phuket Immigration είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (6 Δεκεμβρίουth) αυτοί και αξιωματικοί από το Γραφείο Απασχόλησης του Πουκέτ επιθεώρησαν ένα κουρείο στο Soi Saen Sabai. Η επιθεώρηση έγινε αφού η Phuket Immigration ειδοποιήθηκε από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη μέσω διαδικτυακού καναλιού ότι υπήρχε αλλοδαπός που φέρεται να εργαζόταν παράνομα στο κουρείο.

Όταν έφτασαν στο κουρείο, βρήκαν δύο υπήκοους Ταϊλάνδης που έκοβαν τα μαλλιά για πελάτες. Δεν δούλευαν ξένοι.

Οι υπάλληλοι του κουρείου είπαν στους αξιωματικούς ότι η φωτογραφία που έλαβαν στο διαδίκτυο ήταν μια παλιά φωτογραφία. Υπήρχε ένας αλλοδαπός που δούλευε στο κουρείο πριν, παραδέχτηκαν. Ωστόσο, ο αλλοδαπός συνελήφθη για παράνομη εργασία.

Το κουρείο έχει ανακαινιστεί το οποίο πλέον φαίνεται διαφορετικό από την παλιά φωτογραφία. Τώρα υπάρχουν μόνο δύο Ταϊλανδοί εργάτες στο κουρείο χωρίς αλλοδαπούς να εργάζονται εκεί, είπαν.

Το Phuket Express σημειώνει ότι οι κομμωτές είναι προστατευόμενα επαγγέλματα στην Ταϊλάνδη και δεν υπάρχει άδεια εργασίας και βίζα για αλλοδαπούς για αυτήν τη δουλειά.

Σχετικά άρθρα:

Ένας Ιορδανός συνελήφθη στην Πατόνγκ αφού διαπιστώθηκε ότι παρείχε υπηρεσία κουρέα σε ξένους πελάτες, η οποία είναι προστατευόμενη απασχόληση μόνο για τους Ταϊλανδούς.

Ένας Αιγύπτιος και μια Ταϊλανδή ιδιοκτήτρια συνελήφθησαν σε κουρείο στην Πατόνγκ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.